7/06/2016

Mystery DEZODORANS krema

Mystery kozmetika u svojoj proizvodnji koristi samo najkvalitetnije, pažljivo birane sirovine.
Njihova bogata ponuda sadrži: ručno rađene sapune, meleme, kreme za lice, tonike za lice, losione za tijelo, body butter-e, anticelulit ulje, uljnu fuziju, losion za skidanje šminke, različite vrste uljnih mješavina za masažu.
A ja ću Vam danas predstaviti njihov prirodni dezodorans.



Ambalaža

Mysteri dezodorans krema dolazi u plastičnoj ambalaži tipičnoj kao i većina deo stikova ovog tipa, što ga čini izuzetno praktičnim za upotrebu.
Jedno pakovanje sadrži 30 gr. proizvoda i cijena mu je 7,5 KM.


Sastav proizvoda

Ono što me je najviše privuklo kod ovog proizvoda jeste sastav. Mystery dezodorans je napravljen na bazi najkvalitetnijih hladno cijeđenjih biljnih i eteričnih ulja. Kombinacija baznih ulja u dezodoransu će pomoći da održite Vašu potpazušnu jamu njegovanom i spriječiće iritaciju dok će prisutna eterična ulja dati svježinu i miris. Ne sadrži aluminijum niti druge štetne materije.

Miris proizvoda

Mystery dezodorans krema  je prijatnog mirisa na bazi mente tako da uz sprječavanje znojenja i neugodnog mirisa imate blagi osjećaj ugodnog hlađenja.

Tekstura proizvoda

Tekstura dezodoransa je mekana lako maziva. Na sobnoj temparaturi postaje nešto malo mekši ali to i nije neobično za ovo doba godine kada su temperature visoke. Zbog toga ja svoj dezodorans čuvam u frižideru iz više razloga jer ne sadrži konzervanse, zbog teksture, a i zbog osjećaja hladjenja prilikom nanošenja. 

Žućkaste je boje, ali Vam neće ostaviti tragove na odjeći. Dovoljno ga je nanijeti u jednom tankom sloju da bi Vam pružio potrebnu zaštitu od znojenja u toku dana.


Mysteri dezodorans krema će Vas zaštititi od znojenja i spričiti neugodne mirise ali na zdrav način. Ipak prirodno je najbolje i zato imate moju toplu preporuku za ovaj prirodni proizvod.

Sve Mystery proizvode možete naručiti na www.mysterykozmetika.com

Do narednog čitanja. Lijep pozdrav!

xo xo 



1 comment:

  1. Don't know this brand but I cold not imagine life without deodorants. xxx maria

    ReplyDelete