12/19/2016

Make up brushes set from Zaful


Today I decide to share with you beauty post about my new make up brushes set I've ordered from Zaful. I didn't have huge expectation when I was ordering these make up brushes but when I got them I was really pleasant surprise. Brushes was neatly packed into plastic envelope bag with each brush in its own individual clear packaging, also I got illustrated instruction for every brush. Make up brushes set content ten facial brushes. 

Danas ću podijeliti sa vama utiske o novim četkicama za šminkanje koje sam naručila sa Zaful sajta.
Nisam imala prevelika očekivanja kada sam poručivala ove četkice ali moram da priznam da sam se ugodno iznenadila kada su mi stigle. Uredno su bile upakovane, svaka posebno u providne kesice, a na pakovanju se nalazilo ilustrovano uputsvo za svaku od četkica. Ovaj set se sastoji od deset četkica.Blush brush
Četkica za rumenilo


Flat top buffing foundation brush
Četkica za nanošenje baze


From left to right: Powder blush, Face powder blush, Precision face brush.
Sa lijeva na desno: Četkica za puder, Četkica za puder u prahu, Precizna četkica za lice.From left to right: Blooming brush, Flat top shadow brush, Angle flat top shadow brush, Blooming brush detail powder brush, Eye shadow brush.

Sa lijeva na desno: Četkica sa "zašiljenim" vrhom, Ravna četkica za sjenilo, Ukošena četkica za sjenilo, Četkica za precizna nanošenja npr. kod konturisanja nosa, Četkica za sjenilo.


This set also content one beauty blender and brush egg. I didn't try this two products jet.

Ovaj set sadrži i beauty blender i gumeno jaje za pranje četkica. Ova dva proizvoda nisam još isprobala.


Brushes hair is from synthetic material but they are beautifully soft for using. The price check out here. For that price you get ten professional make up brushes with very good quality. Make sure to check out Zaful online store here I believe that you will find some good product for yourself as well.
If you are interested you can shop these make up brushes here.

Ove četkice su od sintetičke dlake ali su nevjerovatno mekane i nježne za korištenje. Cijenu pogledajte ovdje. Za ovu cijenu dobijete zaista kvalitetne profesionalne četkice. Obavezno posjetite Zaful sajt ovdje, uvjerena sam da ćete pronaći nešto za sebe.
Ukoliko želite da poručite ove četkice, kliknite ovdje

xx

Thanks for visiting my blog!
Hvala što ste posjetili moj blog!3 comments:

  1. Imam iste i super su mi! Naručila preko ebay-a ali nisam dobila beauty blender i to za čišćenje četkica, a baš izgleda zgodno :) I bile su malo skuplje, ali je free shipping, ne znam kako je kad preko Zaful-a naručuješ, plaća li se poštarina?

    ReplyDelete
  2. E draga moja, četkice su zaista super. Zaful ne naplaćuje standardni shipping ako je vrijednost paketa preko 30$.. :-* <3

    ReplyDelete